Български магнат, замесен в тъмни афери и арестуван в миналото по разследване

...
Български магнат, замесен в тъмни афери и арестуван в миналото по разследване
Коментари Харесай

Български магнат, арестуван през 2020 г., е спрян на летище в Атина

Български магнат, забъркан в тъмни афери и задържан в миналото по следствие за присъединяване в незаконна организация, се е опитал да влезе в Гърция през атинското летище " Елефтериос Венизелос " дружно със сина си, това оповестява гръцката медия newsbreak.gr.

Инициалите на арестувания, който не е бил позволен в страната, са А.И.Т. Заедно със сина си - с букви Р.Т., той се е опитал да премине паспортния надзор. Властите обаче са работили неотложно и влизането в страната е било предотвратено, съобщава изданието. 

Синът на магната не е бил арестуван, защото за него не е имало информация за възбрана за влизане.

Властите се пробват да открият контактите, които задържаният има в Гърция, както и мястото, на което ще отседне, добавя изданието.

Посочва се още, че същият човек е бил задържан през 2020 г. след следствие на Интерпол и освободен срещу рекордна за България сума. Той е бил упрекнат в мащабна корупция, " което прави визитата му у нас още по-подозрително, защото за жалост сме се трансформирали в голяма перачка на пари от незаконни действия. Това е и повода управляващите да потушат всичко към визитата му ", написа newsbreak.gr.

Припомняме, че в южната ни съседка бе арестуван и мъж, търсен от българските управляващи.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР